Vi bygger badrum

I det tidigare inlägget fick ni se hur vi rev ner och byggde upp den vägg som skulle gå i anslutning till det nya badrummet.

I detta inlägg får ni en liten överblick på den avdelande väggen som vi satte mitt på den väggen, med cc60 reglar på ena sidan och cc30 reglar på andra. Ramen blev byggd för det nya badrummet och det gamla brädgolvet sågades upp så att VVS killen skulle kunna komma till och dra vattenledningar och lägga avloppsrör. 

I kväll ska mannen och jag "halv shoppa", som jag så fint kallar det. Det innebär att vi blir eniga om allt som ska finnas i badrummet, sätter upp varje del på en ritning och skaffar fram tekniskdata om varje produkt. Inhandlingen sker i ett senare skede då det är en miljon steg kvar innan det är dags att inreda. 

Följande som ska ses över är duschdörrar, toalettstol, badrumsskåp, handfat, blandare, duschpanel, handukstork, badkarsblandare osv.

Vi måste även bli eniga om belysningen för att veta hur vi ska dra elen. Som sagt, många steg och väldigt väldigt mycket att tänka på. 

Så fortsättning följer...


  

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0