River väggar och bygger upp nya med luftspalt

Jag och mannen har gått igång på ovanvåningen nu, då där bara är lite "smått" kvar på första våningen i form av lister, målning, slipa brädgolven, lacka, lägga klinker osv osv haha

Början till ett badrum ser ni på bilderna nedan. Vi rev ut de gamla garderoberna som stod där och fortsatte banka ner bit för bit ända in till taket. Sen var det städnings dags, ut med allt på släpet och vidare till återvinnings stationen. 

När följande var avklarat (tog ju sina timmar), börjades det verkliga byggandet.. att regla upp för luftspalten. Läkten spikades upp och skivorna sattes dit, snabbt och smärtfritt. 

Nästa steg, uppregling för isoleringen/plasten/och gipsen. Då halva väggen ska tillhöra ett vanligt standard rum och den andra halvan ska bli väggen till det nya badrummet satte vi reglarna cc60 på ena sidan och cc30 på andra. Isoleringen sattes dit (70 + 45), sedan häftades den åldersbäständiga plasten upp och tillsist sattes vanlig standard Ekonomigips på ena sidan av väggen och våtrums skivor (Hydropanel) på cc30 delen.  

Så var den väggen klar och redo för utbyggnation av andra väggar..

  

  

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0