Klagstorps Bøj

Precis som jag lovat kommer här ett inlägg om vårt hus. Då många är nyfikna över vårt omfattande renoverings objekt får jag försöka skriva ett så omfattande inlägg som möjligt.

Huset är ett gammalt sekelskifteshus från 1936 på 108m2 (plus källare på 70m2 och ett garage i två plan på 140m2). Vår tanke är att ha en öppen planlösning mellan samtliga tre plan och på så sätt ge en känsla av att huset egentligen är ett tre vånings hus.

första våningen har vi en hall, ett vardagsrum, ett finrum, en gäst toalett och köket.
våning två kommer ett sällskapsrum, vårt sovrum med utgång till balkongen, ett kontor, ett gästrum/barnrum, en walking closet och badrum.
På källarplan kommer en tvättstuga, SPA-avdelning, Bio rum och sällskapsrum.

Renoveringen påbörjade vi i januari månad och har nu 9 månader senare lyckats riva ut allting på plan ett, byggt upp alla rummen på nytt, dragit all el, vatten och avlopp, dränerat runt huset, rivit den förra trappan och byggt upp en fantakstisk snygg U-trappa istället, bytat dörrar... osv. osv... så visst händer där saker! 

Vi lägger inprincip all vaken tid på huset och det börjar äntligen ge resultat. Nedan har ni ett smakprov på gäst toaletten i före och halv klart bilder, fler kommer efter hand. Gäst toaletten är färdig, men alla bilderna ligger såklart på min Iphone.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0